Informatie

Vrijwilligers

Als je niet mee loopt, kan het organisatieteam je hulp goed gebruiken als vrijwilliger. Bijvoorbeeld als verkeersregelaar of bij de inschrijftafel. Je kunt je hiervoor aanmelden bij een van de leden van het organisatieteam Halve Marathon. Zie onderaan deze pagina voor ons e-mailadres.

Startnummers

De startnummers kunnen op de wedstrijddag zelf vanaf 09:00 uur opgehaald worden in de sporthal van Fortius.

Warming-up op de atletiekbaan

Om 11:50 uur geven Dewi en Rianne een gezamelijke warming-up! Doe gezellig mee en maak je spieren los op het ritme van de muziek.

Graveren medailles

Dennis Kanselaar van MedailleGraveren is vanaf ongeveer 13:00 uur aanwezig om je gelopen tijd, naam, afstand en datum achterop je mooie verdiende medaille te graveren. Kosten hiervoor zijn € 6,00. Je kan pinnen of gepast contact betalen. Voor meer informatie over MedailleGraveren zie website.

Massage 

Vanaf ongeveer 13:00 tot 15:30 is het BMS massageteam aanwezig om atleten die deelnemen aan de 46e Riwal Hoogwerkers Halve Marathon na de wedstrijd te masseren. De massage is voor de atleten geheel kosteloos. Het BMS Massageteam bestaat uit gediplomeerde professionele sportmasseurs.

Waardevolle spullen

U kunt uw sporttas in een aparte ruimte in de sporthal achterlaten. Uw eigendommen worden hier bewaakt door onze vrijwilligers. Bent u klaar met de wedstrijd, dan kunt u uw sporttas hier ook weer ophalen. Wel zo veilig!

Accommodatie

De sporthal bevindt zich naast de atletiekbaan op Sportpark ‘Reeweg’, Halmaheiraplein 35, 3312 GH DORDRECHT.

Klik hier voor het ADRES en de Route

Het secretariaat voor het afhalen van de startnummers bevindt zich op de begane grond in de sporthal.
Op de 1e verdieping is de kantine. De sporthal beschikt over kleedkamers en douches, welke zich eveneens op de 1e verdieping bevinden.

Parkeren

Voor fietsen zijn er parkeermogelijkheden tussen de atletiekbaan en het clubgebouw.
Voor gemotoriseerd verkeer is op zaterdag 9 maart 2024, van 8:00 uur tot 14:30 uur GEEN toegang vanaf de Noordendijk naar het parkeerterrein naast het clubgebouw. Er is beperte parkeermogelijkheid op het Halmaheiraplein. Beschikbare parkeerplaatsen zijn: Halmaheiraplein parkeerplaats – gehele dag geopend en FC Dordrecht parkeerplaats: geopend van 10:30 uur tot 15:30 uur!!

Contact

Gebruik hiervoor het contactformulier, stuur een e-mail naar riwalhalvemarathon@gmail.com of spreek iemand van het organisatieteam aan.