Informatie

Vrijwilligers

Loop je niet mee dan is het organisatieteam blij, wanneer je kunt helpen als vrijwilliger, bijvoorbeeld als verkeersregelaar of bij de inschrijftafel. Je kunt je hiervoor aanmelden bij een van de leden van het organisatieteam Halve Marathon.

Startnummers

De startnummers kunnen op vrijdag 10 maart 2023, de dag voor de wedstrijd, al afgehaald worden in de kantine van Fortius, aan het Halmaheiraplein 35 te Dordrecht. Dit kan van 15.00 uur tot 19.00 uur. Op de dag van de wedstrijd kunnen de startnummers vanaf 09.00 uur opgehaald worden in de sporthal van Fortius.

Massage 

Vanaf ongeveer 13:00 tot 15:30 is het BMS massageteam aanwezig om atleten die deelnemen aan de 45ste Riwal Hoogwerkers Halve Marathon na de wedstrijd te masseren. De massage is voor de atleten geheel kosteloos. Het BMS Massageteam bestaat uit gediplomeerde professionele sportmasseurs.

Waardevolle spullen

U kunt uw sporttas in een aparte ruimte in de sporthal achterlaten. Uw eigendommen worden hier bewaakt door onze vrijwilligers. Bent u klaar met de wedstrijd, dan kunt u uw sporttas hier ook weer ophalen. Wel zo veilig!

Accommodatie

De sporthal bevindt zich naast de atletiekbaan op Sportpark ‘Reeweg’, Halmaheiraplein 35, 3312 GH DORDRECHT.

Klik hier voor het ADRES en de Route

Het secretariaat voor het afhalen van de startnummers en voor de na-inschrijving bevindt zich onderin in het gebouw.
Op de 1e verdieping is de kantine. De sporthal beschikt over kleedkamers en douches, welke zich eveneens op de 1e verdieping bevinden.

Parkeren

Voor fietsen zijn er parkeermogelijkheden tussen de atletiekbaan en het clubgebouw.
Voor gemotoriseerd verkeer is op zaterdag 11 maart 2023, van 8.00 uur tot 14.30 uur de toegang vanaf de Noordendijk naar het parkeerterrein naast het clubgebouw afgesloten. Parkeren is mogelijk op het Halmaheiraplein.

Contact

Gebruik hiervoor het contactformulier, stuur een mail naar riwalhalvemarathon@gmail.com of spreek iemand van het organisatieteam aan.