Inschrijving

Voorinschrijving

Voorinschrijven kan tot en met zondag 8 maart 2020 via www.inschrijven.nl.
Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor het gehele Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit 2020. Dit geldt zowel voor wedstrijdatleten als prestatielopers. Voorinschrijven voor het gehele circuit geeft een aantal voordelen. Lees meer hierover op Voorinschrijven Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit.

Na-inschrijving

Na-inschrijven kan op 14 maart vanaf 9.00 tot een half uur voor aanvang van de betreffende loop in de sporthal van Fortius op Sportpark ‘Reeweg’, Halmaheiraplein 35, 3312 GH DORDRECHT.

Inschrijving jeugdlopen

Voorinschrijving voor een van de jeugdlopen (individueel) is gelijk aan bovengenoemde mogelijkheden.
Het organisatieteam moedigt scholen aan om deel te nemen aan de jeugdlopen. Bij interesse van een school kan men contact opnemen met Jasper Beljaars via riwalhalvemarathon@gmail.com.

Inschrijving bedrijvenloop

In 2020 organiseren wij voor het eerst een bedrijvenloop. Hiermee geven we bedrijven de kans om het tegen elkaar op te nemen en te strijden om een felbegeerde wisselbeker. Aan de bedrijvenloop op de 5 en 10 kilometer kunnen groepen van minimaal drie en maximaal vijf lopers meedoen. De uitslag wordt bepaald op basis van de drie snelste tijden van het bedrijventeam. Daarnaast is de bedrijvenloop natuurlijk een mooie mogelijkheid om (de sportieve kant) van je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Van het inschrijfgeld voor bedrijven (150 euro per team) wordt de helft gedoneerd aan het goede doel, Pink Ribbon. Meer informatie en inschrijven vindt u op de inschrijfpagina.

Inschrijfkosten

JeugdlopenInschrijvingGratis
5 en 10 kilometerVoorinschrijving €7,00
 Na-inschrijving€10,00
Halve marathonVoorinschrijving€9,00
 Na-inschrijving€12,00

Tijdregistratie

De tijdregistratie wordt gedaan met een chip die plat op de bovenkant van de schoen moet worden vastgemaakt. De chip registreert alleen de brutotijd. Je ontvangt de chip tegelijk met je startnummer. De organisatie neemt direct na de finish de chip weer in. Er staan vrijwilligers klaar om assistentie te verlenen.

De chip kan met de bijgeleverde tie-wrap gemakkelijk aan de schoen worden bevestigd. Onderstaande link brengt je naar een filmpje dat laat zien hoe je de chip kunt bevestigen. Zet het geluid van de computer even aan voor de gesproken tekst.

Bevestigen chip aan schoen

De organisatie is niet verantwoordelijk voor tijdmeting indien u de chip verkeerd plaatst.

Wanneer de chip op de dag van het evenement niet is ingeleverd, brengt de organisatie u een bedrag van € 5,00 in rekening.