Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij streven ernaar om op correcte wijze actuele informatie te verstrekken en nemen de nodige zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van de gepubliceerde informatie. Deze website bevat links naar websites die niet door ons worden beheerd. Maar ze is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

Tijdens onze activiteiten worden regelmatig foto’s gemaakt, een deel van deze foto’s wordt gebruikt voor publicitaire doeleinden en geplaatst op de website. Vanwege het grote aantal foto’s en de vele gezichten op deze foto’s is het niet altijd mogelijk om vooraf om toestemming te vragen voor publicatie. Verzoek tot verwijdering achteraf kan worden gemeld aan info@fortiusdrechtsteden.nl.

Alle informatie op deze website is voor persoonlijk niet-commercieel gebruik. Bezoekers van de site mogen deze informatie voor eigen gebruik printen. Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Het is niet toegestaan de informatie en afbeeldingen die van deze website worden verkregen openbaar te maken of te kopiëren, te wijzigen en/of te verspreiden, zonder schriftelijke toestemming van het bestuur van FORTIUS. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen aan info@fortiusdrechtsteden.nl.